top of page

Comissió Permanent Abril 2015


La pròxima reunió de la Comissió Permanent és el dia 24 d'Abril de 2015.

A continuació detallem els temes a tractar amb un petit incís. Els documents són de treball, s'aprovaran si s'escau durant la reunió.

Aquesta modificació és degut a la falta de previsió de l'escola que no va incloure les dates d'entrega del TFG desde principi de curs, perquè no les sabien. Això va provocar que els estudiants es matriculessin sense conèixer les dates d'entrega amb els problemes que això comporta. Aquestes dates, encara que no de forma concreta, estaven establertes dintre del calendari de la UPC. Tot i així l'escola hauria d'haver informat als estudiants de quin sería el període de presentació abans de que els estudiants es matriculessin.

El tema de l'encàrrec docent és una cosa molt tècnica que se'ns escapa una mica, però hem apreciat una disminució de l'encàrrec docent de grau segurament per la jubilació de part de professorat que no serà renovada perquè no s'obriran places fins a d'aquí uns anys.

Dels pressupostos cal destacar que es dedicarà una partida a la renovació del WIFI de les aules i a realitzar diferents actuacions a les aules i espais docents i d'estudis. Dintre de les millores a les sales d'estudi hem proposat l'increment d'endolls i la adaptació de la llibreria en sala de treball de maquetes.

Els objectius d'aquesta proposta de direcció són: avançar les classes del torn de tardes per millorar la conciliació laboral i familiar dels membres de l'ETSAB, aprofitar millor l'espai docent i donar visibilitat als estudis de postgrau.

Aquesta nova proposta d'estructura horària ens sembla una millora respecte de l'anterior, tot i així hem proposat retardar una mica l'inici de les classes del torn de la tarda perquè començar les classes a les 14:30 pot crear incompetibilitats amb l'horari laboral. I també perquè és l'hora de dinar i això s'ha de respectar!


Destacat
Notícies recents
Arxiu
Busca per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
bottom of page