top of page

Programa de mentories ETSAB


Apunta't al programa de mentories i acompanya els estudiants que acaben d'aterrar a la universitat!

Recordes el teu primer quadrimestre a l'ETSAB? T'hauria agradat que altres estudiants més experimentats t'haguessin explicat com sobreviure a l'escola? Doncs ara tens la possibilitat que els nous estudiants puguin aprofitar la teva experiència si participes al programa de mentories. Si ets estudiant del grau i ja has superat els dos primers cursos, pots participar en aquest programa pilot que es posarà en marxa el primer quadrimestre del curs 2016/17, i fer de MENTOR d'altres estudiants.

Com a MENTOR rebràs una formació prèvia de 10 hores, totalment gratuïta, que et prepararà per fer-te càrrec d'un grup d'uns 20 estudiants del Q1 de fase inicial (sempre els mateixos), amb una dedicació d'una hora setmanal, en el període de classes del primer quadrimestre. La finalització amb èxit de la teva participació com a MENTOR et dóna dret a:

-Diploma del curs de 10 h de 'COACHING', un curs totalment gratuït per a tu que impartirà l'ICE probablement la setmana del 5 al 9 de setembre de 2016. -2 ECTS de reconeixement per activitats d'extensió universitària si ets estudiant de Grau.

Si vols participar, abans del 17 de juny de 2016, ens has d'enviar una breu descripció dels motius pels quals t'agradaria participar en aquest nou projecte i perquè penses que series un bon mentor, i fer la sol·licitud mitjançant el formulari que trobaràs a la intranet de l'escola.

Destacat
Notícies recents
Arxiu
Busca per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
bottom of page