top of page

Valoració de la nova estructura horària



A finals del curs passat es va aprovar, per iniciativa de la Direcció de l'ETSAB, una nova estructura horària més compactada. Els torns van passar de ser de 6h a 5h, i el torn de tarda va passar de començar a les 15:30h a les 14:30h. La delegació d'estudiants es va oposar a la proposta per la dificultat que suposaria pels estudiants compaginar estudis i treball, ja que molts treballs de mitja jornada acaben al voltant de les 14:00h. Començar a les 14:30 ens semblava i ens continua semblant massa aviat, tot i que acabar a les 19:30 és positiu. La delegació, en aquell moment, va proposar que el torn de tarda fos de 15h a 20h, però la proposta va ser rebutjada.


A part d'això, els nous horaris han suposat més problemes de solapament entre assignatures, com per exemple entre troncals i optatives, a causa de la redistribució de les classes en menys hores de franja.


Volem aprofitar que ja ha passat un quadrimestre sencer per preguntar-vos si us sembla bé la nova estructura horària, si voldríeu mantenir-la, tornar a l'anterior o proposar una solució intermitja.

Destacat
Notícies recents
Arxiu
Busca per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
bottom of page