top of page

Els serveis i els espais de l'ETSAB



Dins de la delegació, a principi de curs es va formar un grup de treball anomenat Comissió d'usos i espais, que té l'objectiu de fer una diagnosi sobre com funcionen els diferents serveis de l'escola i les necessitats dels estudiants a nivell d'espais, treballar-hi al respecte i poder elaborar propostes de millora. Durant aquests mesos, hem treballat diversos aspectes, i un d'aquests ha estat la d'estudiar la situació dels serveis de bar/restaurant i de maqueteria.


Fa uns dies vam publicar els resultats de l'enquesta sobre els serveis de l'ETSAB, entre els quals hi ha la maqueteria. A petició de la direcció de l'escola, vam elaborar un informe sobre aquest servei, al qual vam incorporar el text que va escriure l'estudiant que hi ha treballat els darrers mesos.


En una reunió de membres de la delegació amb l'equip de direcció, el director i els sotsdirector d'espais, l'Alberto Peñín, ens van demanar que fem demandes i propostes concretes sobre com ens agradaria que funcionéssin el servei del bar i el de maqueteria de l'escola, perquè estan interessats en millorar-los, i nosaltres, com a usuaris principals, tenim molt a dir. Ens plantejaven, per exemple, si considerem que la maqueteria es podria integrar dintre de l'estructura de l'escola i passar a ser, com reprografia, un servei gestionat pels estudiants, o si una part de l'espai del bar podria ser també més aviat un menjador gestionat per nosaltres.


En aquest context, i vist l'interès que han suscitat les últimes publicacions de la delegació entorn el tema, ens agradaria que tots aquells que estigueu interessats en opinar i intentar millorar aquests serveis i aquests espais, vingueu a la pròxima reunió de la comissió, dimarts a la 13:30h. D'altra banda, si teniu suggerències, recordeu que estem al tercer pis, que podeu contactar via correu o per facebook.



Destacat
Notícies recents
Arxiu
Busca per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
bottom of page